Tossen

Het komende jaar is er weer elke maand TOSSEN op de laatste donderdagavond van de maand.  Dus we zien iedereen graag!!

Betty den Boer begeleidt deze Tossavonden als echte TossBoss!

Tossen gaat als volgt:
Je komt naar de baan en levert je spelerspasje in bij de toss-boss. Die stelt dan kwartetten samen, die een half uur of drie kwartier (afhankelijk van het aantal deelnemers) samen dubbelen. Daarna is er een kwartier pauze (bij wedstrijden van 45 min.) en zijn inmiddels de kaartjes weer gehutseld en kun je een volgende ronde spelen met andere medespelers en andere tegenstanders.

Met name voor nieuwkomers is dit de manier om snel mensen te leren kennen. Wees vooral niet bang dat je niet goed genoeg bent voor de tossavond. Spelers/sters die namelijk veel beter zijn dan jij worden op sterkte op een andere baan ingedeeld, daar zorgt de toss-boss voor. Je moet maar denken dat iedereen ooit heeft moeten beginnen met tennissen. Soms is het zelfs best prettig als iemand die al wat beter kan tennissen, met of tegen je speelt.

De tossavond begint om 19.30 uur. Iedereen kan per ronde aangeven om de volgende ronde te stoppen of nogmaals een ronde mee te tossen, als je van plan bent om aan het einde van een tossronde te stoppen draai dan, nadat je bent ingedeeld en je hebt gekeken met wie en tegen wie je speelt en op welke baan, je kaartje om. Daarmee geef je te kennen dat je een volgende ronde niet meer meespeelt.

Op tossavonden gaan tossers vóór losse spelers. Het is maar dat je het weet, voor het geval dat alle banen dreigen vol te raken. Overigens, je hoeft dan natuurlijk niet teleurgesteld naar huis te gaan. Je kan dan namelijk altijd kiezen om gezellig mee te tossen.

Wil je opgenomen worden in de appgroep TOSSEN, stuur dan een berichtje met de mobiele nummer naar [email protected].

Tot bij het tossen!