Tossen

Het komende jaar is er weer elke maand TOSSEN op de laatste donderdagavond van de maand.  Dus we zien iedereen graag!!

Betty den Boer begeleidt deze Tossavonden als echte TossBoss!

Tossen gaat als volgt:
Je komt naar de baan en de TossBoss stelt koppels samen, die een half uur of drie kwartier (afhankelijk van het aantal deelnemers) samen dubbelen. Daarna is er even pauze en zijn inmiddels de volgende koppels weer gehutseld en kun je een volgende ronde spelen met andere medespelers en andere tegenstanders.

Tossen is voor iedereen, maar met name voor nieuwkomers is dit de manier om snel mensen te leren kennen. Wees vooral niet bang dat je niet goed genoeg bent voor de tossavond. Spelers/sters die namelijk veel beter zijn dan jij worden op sterkte op een andere baan ingedeeld, daar zorgt de toss-boss voor. Je moet maar denken dat iedereen ooit heeft moeten beginnen met tennissen. Soms is het zelfs best prettig als iemand die al wat beter kan tennissen, met of tegen je speelt.

De tossavond begint om 19.30 uur. Maar je kunt komen wanneer het jou uitkomt. Iedereen kan per ronde aangeven om de volgende ronde te stoppen of nogmaals een ronde mee te tossen..

Op tossavonden gaan tossers vóór losse spelers. Het is maar dat je het weet, voor het geval dat alle banen dreigen vol te raken. Overigens, je hoeft dan natuurlijk niet teleurgesteld naar huis te gaan. Je kan dan namelijk altijd kiezen om gezellig mee te tossen.

Wil je opgenomen worden in de appgroep TOSSEN, stuur dan een berichtje met de mobiele nummer naar [email protected].

Tot bij het tossen!