Tennislessen

Tennisvereniging Rijsenhout heeft een samenwerkingsovereenkomst met Tennisschool Haarlemmermeer. De tennisschool, onder leidig van Eric Krijger, verzorgt op ons park alle tennislessen in het zomer- en winterseizoen. 

Zowel groeps- als privélessen zijn mogelijk. Er kan weer ingeschreven worden voor de zomerlessen. Deze starten op 6 april.

Half maart starten we met indelen. Heeft u wensen t.a.v. partners en lestijden, schrijf dan voor die datum in zodat zij er rekening mee kunnen houden.

Jeugdleden kunnen zich inschrijven voor één of twee keer per week les. De lessen zijn aankomende zomer niet bij de contributie inbegrepen. 

Volwassenen
Door de onzekerheid over de corona regels (aantal leerlingen per baan) kunt u zich dit seizoen opgeven voor privé/duo les of groepsles van 4 personen. Bij groepslessen kunt u zich alleen opgeven of als groep. Bij een individuele opgave bij een groepsles zoeken zij een passende groep.
Als dubbelen in april nog niet is toegestaan zullen wij tijdelijk voor een passende oplossing zoeken bij groepen van 4 personen.
Bij wensen over andere mogelijkheden voor privé/duoles dan aangegeven op het inschrijfformulier op de site kunt u contact met hen opnemen.

Opgeven voor 20 maart! Daarna starten wij met indelen.

Voor meer informatie klik hier.

De lessen zijn uitsluitend voor de leden van Tennisvereniging Rijsenhout.Vragen over de tennislessen?

Bel Eric Krijger van Tennisschool Haarlemmermeer 06 538 75 147 of E-mail [email protected] Hij zal je je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Kijk voor alle verdere informatie op de  site van Tennisschool Haarlemmermeer!