Inschrijven kantinedienst

Tennissen bij onze vereniging betekent veel gezelligheid dat mede mogelijk wordt gemaakt door haar leden. Om ervoor te zorgen dat de kantinecommissie er weer een gezellig en succesvol seizoen van kan maken, heeft zij jouw hulp hard nodig. In de ALV van 7 februari 2024 is besloten dat alle leden twee keer per seizoen een kantinedienst draaien. Net als vorige seizoenen verwachten we van de competitiespelers dat zij zich minimaal 1x inschrijven voor een kantinedienst op een competitiedag.

Je kan jezelf opgeven via de KNLTB club app of via www.KNLTB.CLUB. Ga vervolgens naar club en dan naar diensten of de  dienstenplanner om jezelf in te delen op een bepaalde datum. Je kunt jezelf inplannen tot aanvang tennis seizoen (18 maart), doe je dat niet, dan wordt je ingedeeld. Kun je (onverhoopt) toch niet op de datum waarop je bent ingepland, dan zorg je zelf voor vervanging.

Je krijgt automatisch een week en een dag voor je dienst via de e-mail een herinnering.

In de week van je kantinedienst kun je contact opnemen met de Captain van de Week. Wie dit is kun je vinden op de site. Met hem of haar kun je afspreken hoe je aan de sleutel en het tasje komt en waar je deze na afloop weer in kunt leveren.

Vanaf vorig seizoen wordt de Instructie Verantwoord Alcohol schenken via de website van de KNLTB gedaan. Alle leden die nog geen IVA-certificaat hebben behaald en dus bovenop de contributie € 15,- IVA-toeslag betalen, kunnen hun IVA zelfstandig doen via http://www.knltb.nl/tennissers/gezondheid/veiligheid/instructie-verantwoord-alcohol-schenken-iva/

Op deze site vind je alle informatie over IVA, die je zelf kan doorlezen. Daarna kun je de test van 20 vragen doen. Wanneer je 16 vragen of meer goed beantwoord hebt, dan is de test succesvol afgerond en ontvang je een IVA-certificaat. Wanneer je bij emailadres barverantwoordelijke invult: [email protected] en bij naam barverantwoordelijke ‘Kantinedienst’ ontvangen wij ook het IVA-certificaat. Wij zullen dit dan doorgeven aan de penningmeester, waarna je de € 15,- retour ontvangt.

De informatie op de KNLTB site en de test zijn ook een goede opfrissing voor de leden die wel al hun IVA-certificaat hebben gehaald. Voor de duidelijkheid willen we aangeven dat, indien je niet in het bezit bent van een IVA-certificaat je toch kantinedienst dient te draaien. Je wordt dan ingeroosterd op alcoholvrije momenten of samen met een bevoegd iemand!

Voor vragen over kantinediensten kun je altijd mailen naar:
[email protected]