TVR 50 jaar

27 november 2019

Het jaar 2020 wordt voor Tennisvereniging Rijsenhout een jaar met een gouden randje!

Op 26 november 2020 bestaat Tennisvereniging Rijsenhout 50 jaar en dat gaan we vieren! De aftrap voor het gouden lustrum heeft inmiddels plaatsgevonden door middel van een bijzondere jubileumkalender die jullie allemaal in jullie brievenbus hebben ontvangen.

Mede door de diverse bestuursleden, heel veel vrijwilligers die met hart en ziel in de afgelopen 50 jaar voor TVRijsenhout hun werkzaamheden verrichtten en de financiële ondersteuning van onze geweldige sponsoren, hebben we nu een tennisvereniging en een tenniscomplex om zeer trots op te zijn.

50 jaar bestaat deze vereniging die nog steeds bruist van energie, aan de toekomst denkt door aanpassingen/verbeteringen te bewerkstelligen, meedenkt met zijn leden en nieuwe leden van harte welkom heet. Jong en oud voelen zich dan ook helemaal thuis bij TVRijsenhout.

Om dit gouden lustrum te vieren staat er vanaf januari 2020 iedere maand een sportieve of feestelijke activiteit op de kalender. Voor iedereen, van jong tot oud, oud-leden en niet-leden is er een super leuk programma opgesteld. Het jubileumjaar wordt op 28 november 2020 afgesloten met een spetterend feest.

Vol trots presenteren wij hierbij ook ons prachtige nieuwe logo, ontworpen door een enthousiast lid. HIermee willen we een frisse, moderne uitstraling geven aan onze vereniging.

Oproep aan onze oud-leden: Vind je het leuk om mee te doen met een van onze jubileumactiviteiten. Stuur dan een mail met je naam, adres, postcode en woonplaats naar jubileumfeesttvr@gmail.com