Overlijden Michiel Peters

13 november 2019

Helaas hebben we geheel onverwacht, na een veel te korte periode van herstel, bericht ontvangen van het overlijden van onze oud vicevoorzitter Michiel Peters.  

Velen van jullie kennen Michiel Peters van zijn laatste jaren als hij een biertje kwam doen op de tennisclub, afzonderlijk zittend en kijkend naar zijn dochter en kleindochters. Michiel was altijd in voor een praatje en een proost. Ontelbare keren zocht hij me op en kwam hij naar me toe voor een goed bedoeld advies. Het kwam mij niet altijd ‘gelegen’ maar hij wist me altijd te vinden.

Zo was het bestuur destijds bezig met het kassasysteem en we hadden dat even ‘on-hold’ gezet omdat we bang waren dat, gezien de gemiddelde leeftijd op de club, dit wel eens een probleem zou kunnen worden… Meneer Aelbers klonk het dan van achteren, ‘kan ik even met u praten’… ‘Ik was laatst op die (naam is me ontschoten) vereniging en daar hadden ze het systeem wat voor onze club echt de toekomst zou zijn….. u raadt het al…, ons huidige kassasysteem. Als Ome Michiel daarmee komt dan hebben we misschien wel een inschattingsfout gemaakt…. Het jaar daarop zijn we alsnog overgegaan op het huidige kassasysteem..

Of de keer dat het ‘meneer Aelbers’ klonk en dat hij zei dat hij snapte dat er liever geen contante betalingen meer gedaan zouden worden maar welke oplossing ik voor hem kon bedenken zodat we geen omzet van hem zouden missen, sterker nog, de omzet zou omhoog gaan verwachte hij…
Een creatieve oplossing was in de maak voor Ome Michiel. Ik heb zijn pasfoto voor zijn eigen pasje ontvangen maar helaas heeft hij er nooit gebruik van kunnen maken….

Dat was Ome Michiel ook, meedenkend en opbeurende kritiek voor het bestuur.

Michiel is vele jaren bestuurslid, kantinecommissie en vicevoorzitter van TVR geweest en heeft zich heel veel ingezet voor onze club.

Wij wensen Ellen, Barbara, Saskia, Henri Pieter, Isa, Nova, Premi en Julian ontzettend veel sterkte toe de komende tijd.

Rust zacht Ome Michiel.

Het Bestuur