Oude ballen goed besteed

12 september 2019

Hebt u nog oude tennisballen thuis of in uw sporttas? Dan kunt u ze tegenwoordig inleveren op onze club. Wij zijn samen met Oudetennisballen.com, een organisatie die tennisballen circulair wil maken begonnen met het inzamelen van oude gebruikte tennisballen.
Er staat een emmer links bij de ingang van baan 6 waar u de tennisballen in kunt deponeren.

Wij verdienen per volle retourzak ongeveer € 11,25 . Het geld wat met de oude ballen wordt ingezameld gaan we gebruiken voor de feestelijkheden rond het Jubileum van volgend jaar.

Hieronder in het kort iets over deze organisatie.

Oudetennisballen.com   

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN OUDE GEBRUIKTE TENNIS- EN PADELBALLEN.

Al onze ballen zijn afkomstig van tennisparken en tennisscholen. Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Bij elke verkochte bal reserveren wij een bedrag dat ten goede komt aan het indoor gehandicapten tennis (G-tennis). Zo kunnen wij van Oudetennisballen.com iets terug doen voor de tennissport. 

Sinds 2018 wordt ons magazijn verzorgd door de leerlingen van het Stedelijk VSO te Rosmalen bij het praktijkvak Logistiek. Het Stedelijk VSO is onderdeel van Stichting HUB Noord-Brabant en biedt voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen met gedrags- en leerproblemen die uitvallen binnen het regulier onderwijs.

Oude tennisballen? Lever ze in, ze verdienen een tweede leven.