Nieuwbouw sportcomplex

18 juni 2019

Zoals jullie weten zijn we momenteel drukdoende met het planvorming omtrent de nieuwbouw sportcomplex en de gebiedsinrichting van de sportverenigingen op het Konnetlaantje.

Onlangs hebben we de voorpagina van het Witte weekblad gehaald en stonden we met een aantal vrijwilligers op de braderie tijdens het dorpsfeest om uitleg te geven aan de geïnteresseerde dorpsgenoten. Binnenkort willen we gaan starten met deelprojectgroepjes met daarin leden van de ijsclub, voetbal en tennis om daarin gezamenlijk over de toekomst van onze sportverenigingen na te denken en de plannen naar detailniveau te brengen.

We zijn dan ook opzoek naar enthousiaste TVR leden die bereid zijn om hier bij aan te sluiten. Uiteraard begrijpen we dat iedereen druk is en daarom zou het mooi zijn om deze geweldige opdracht met zoveel mogelijk clubleden te kunnen oppakken.

En laten we eerlijk zijn, het gaat hier om een once in a lifetime kans waarbij jullie je eigen ideeën kunnen aanleveren voor de toekomst van sportief Rijsenhout.

Binnenkort willen we alvast starten met de eerste deelprojectgroep die een aantal communicatietaken op zich mag gaan nemen. Denk dan aan communicatie over ontwikkelingen richting leden of dorpsgenoten. Dus mocht je dit leuk vinden of toevallig werkzaam zijn in deze branche meld je dan aan. Je kan dan mailen naar bestuur@tvrijsenhout.nl of bellen naar Gerard Dol op 06 54767726.

Iedereen die mee wil denken is van harte welkom, het gaat immers over onze en over de toekomst van de sportjeugd van Rijsenhout.