Even voorstellen ..

1 maart 2019

Tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben wij afscheid genomen van Marc als voorzitter. Wij danken hem voor het moois dat hij in de twee jaar heeft verricht. Gelukkig hebben we een goede vervanger namelijk
Nicole van Kalmthout. Bij deze stelt zij zich voor:

Wie ben ik?
Tennis  Voor de leden die mij misschien nog niet zo goed kennen.  Ik ben ruim 6 jaar lid bij TV Rijsenhout. Ik ben begonnen bij de dinsdag competitie. Nu tennis ik al een paar jaar met veel plezier in de zaterdag dubbel competitie. Mijn tennis carrière ben ik in 1973 begonnen bij HLTC Haarlem waar ik les kreeg van Paul Rosemöller.  Wel heb ik een heel aantal jaar niet getennist voordat ik bij TV Rijsenhout terecht kwam.

Woonsituatie   Ik woon in Hoofddorp samen met mijn partner en hondje. Ik ben moeder van een zoon,  schoondochter en  oma van een lieve cadeau kleindochter.

Werk    Ik werk bij de volksbank in Utrecht voornamelijk voor het label SNS waar ik mij bezig hou met het informeren en adviseren van de bestaande hypotheken portefeuille.

Waarom voorzitter?      Toen ik gevraagd werd om voorzitter te worden moest ik daar wel even over nadenken. Allereerst vond ik het leuk om gevraagd te worden. Maar ik vond het ook lekker makkelijk dat alles in de club geregeld werd zonder dat ik mezelf daarvoor hoefde in te spannen. Ik  dacht na al die jaren wordt het tijd dat ook ik me steentje bij ga dragen aan het plezier wat wij op de vereniging met zijn allen hebben.  Verder denk ik veel te kunnen leren van de ervaring die het bestaande bestuur en alle teams in al die jaren heeft opgedaan. Kenmerken van mij zijn: Energiek, oplossingsgericht, daadkrachtig, flexibel, positief, teamplayer en duidelijk. Deze zal ik komend jaar inzetten om mijn steentje te gaan bijdragen in een mooi, gezellig en sportief tennis seizoen.

Met vriendelijke groet,
Nicole van Kalmthout