Voordat we het nieuwe kassa systeem in gebruik gaan nemen sturen we een kleine uitleg over het opwaarderen en in een aparte email ontvang je inloggegevens. Je krijgt twee dus aparte e-mails!! Als je 1 van beide niet hebt ontvangen dan moet je even contact opnemen met Edwin  (info@tvrijsenhout.nl of ea@dymak.nl).

Deze e-mail heeft niets te maken met de afgelopen week verstuurde / ontvangen e-mail over de KNLTB app. De inloggegevens die je daarin hebt ontvangen zijn dus niet voor het kassa systeem.

Met ingang van vrijdag 17 maart (Kick Off) gaan we volledig over op ons nieuwe kassa systeem. Tijdens de Kick Off krijg je je KNLTB pas en deze pas is belangrijk voor het nieuwe kassa systeem want met de KNLTB pas kun je dan je consumpties betalen en krijg je automatisch 5% korting!!

Als je alle stappen volgt van beide e-mails dan moet het eigenlijk voor zichzelf spreken. We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen begrijpt hoe het werkt dus mocht je er niet uitkomen dan helpen we je graag. Je kunt dan contact opnemen met info@tvrijsenhout.nl en op woensdag 15 maart kunnen we je dan inplannen om te helpen. Let op, we moeten van te voren weten dat je komt want we kunnen niet 10 mensen tegelijk helpen. Woensdag de 15e is ook de avond dat we het gebruik van het kassa systeem uitleggen. Je kunt natuurlijk ook je vragen stellen tijdens de Kick Off maar dan zal het redelijk druk zijn en vragen we om geduld te hebben. Belangrijk is dat je bij de uitleg je bankpas (met pincode), je smartphone en je ontvangen inloggegevens / wachtwoorden meeneemt.

Schroom alsjeblieft niet om je vragen te stellen! Samen moeten we ervoor zorgen dat iedereen dit mooie kassa systeem begrijpt en optimaal gebruikt!

Link uitleg opladen KNLTB pas

Groeten Edwin