KNLTB Competitie 2020

02 juni 2020


KNLTB Competitie 2020
Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB besloten de Voorjaarscompetitie 2020 te verplaatsen (LINK) naar het najaar. Deze unieke competitie krijgt de naam: KNLTB Competitie 2020. Met de verplaatsing van de competitie naar het najaar hopen we recht te kunnen doen aan de voor tennissers bekende en geliefde competitiesfeer zoals we die kennen van de Voorjaarscompetitie. Of de competitie in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen.

De KNLTB Competitie 2020 zal plaatsvinden tussen begin september en eind oktober. Zie deze link voor de speeldata (LINK)

Zelfde competitiesoorten en klassenopbouw
Voor de verschuiving van de tenniscompetitie geldt dat in het najaar dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Competitiespelers die zich hadden ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie kunnen met hetzelfde team, aan dezelfde competitiesoort en in dezelfde competitie klasse spelen tijdens de Najaarscompetitie. Daarnaast kunnen er nieuwe teams worden gevormd en aangemeld. Ook kunnen teams die niet kunnen of willen deelnemen in het najaar besluiten om niet mee te doen.

Geen promotie of degradatie
Tijdens de tenniscompetitie die verplaatst is naar het najaar zal niet worden gespeeld om promotie of degradatie. Op die manier verliezen de teams, die in het najaar niet kunnen of willen spelen, hun teamrechten nietvoor het voorjaar van 2021.Alle teamrechten van de Voorjaarscompetitie 2020 blijven dus geldig voor de inschrijving van volgend jaar. 

Wat betekent dit voor TV Rijsenhout?
De teams die zich reeds hebben ingeschreven voor de voorjaarscomptitie krijgen als eerste de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de KNLTB Competitie 2020.  Na deze inventarisatie zullen de open competitieplekken communcieren zodat de overige leden eventueel ook nog met een team kunnen inschrijven. 

Als er vragen zijn, mail dan even naar [email protected] of neem contact op met Monique

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen