Corona Update | We mogen weer de tennisbaan op

10 mei 2020


Vanaf maandag 11 mei mogen zowel de juniorleden als de seniorleden weer de tennisbaan op! We moeten ons als vereniging wel houden aan een aantal regels en voorwaarden.

Voor de jeugd t/m 18 jaar blijven de regels gelden zoals al eerder gecommuniceerd.met als aanvulling dat vrijspelen mag, mits er een ouder als toezichthouder meegaat.

Voor alle leden van 19 jaar en ouder geldt het volgende:

  1. We starten met enkelen. Hiermee volgen we het advies van de KNLTB. Dit zal waarschijnljk tot 1 juni zo zijn. Echter er is één uitzondering. Gezins(leden) die onder 1 dak wonen mogen wel (samen) dubbelen. 
  2. Het is verplicht om vooraf (vanuit huis) via de KNLTB ClubApp of onze website een baan te reserveren. Dit hoeft niet bevestigd te worden op het Afhangbord op de club. Afhangen via het Afhangbord op de club is niet toegestaan/mogelijk. Klik hier voor hulp bij het installeren van de app. Voor het reserveren van een baan via de site moet je eerst inloggen bij mijn club (rechts bovenaan de pagina).
  3. Het terras blijft dicht tot 1 juni. Kantine en kleedkamers vooralsnog tot 1 september. Toiletten zijn wel beschikbaar.
  4. Lessen vinden plaats met maximaal 4 personen op de baan onder toezicht van een trainer. Heb je interesse in lessen, neem dan contact op met Tennisschool Haarlemmermeer.

Verder vragen we je om de onderstaande richtlijnen te volgen:

  • Kom kort voor je baanreservering naar de vereniging en verlaat de baan en de club direct na het verstrijken van je reservering.
  • Ga voor je naar de vereniging komt, naar het toilet en vul je bidon thuis.
  • Neem ieder je eigen bankje op de baan en houd 1,5m afstand.
  • Maak geen gebruik van de scoreborden op de baan.
  • Het is niet toegestaan op het park aanwezig te zijn zonder reservering van een baan. Volg de algemene richtlijnen van het RIVM.

Zie hier de link naar de KNLTB waar je alle informatie kunt lezen. 

Bij het niet nakomen van de regels kan het park worden gesloten door de gemeente. Dus houd hier alsjeblieft rekening mee. Voor jezelf maar ook voor alle andere leden. 

Bij vragen kun je een mail sturen naar [email protected].

Heel veel tennisplezier!


Richtlijnen Tennis.pdf

Nieuwscategorieën