Corona update

28 juni 2020


Na het vorige goede nieuws dat we de baan weer op mochten, is nu het moment gekomen dat we ook weer gezellig wat mogen drinken in of buiten de kantine. Het is jullie wellicht niet ontgaan dat de versoepeling van de regels m.b.t. corona ook voor ons gevolgen hebben.

Het bestuur heeft in overleg met de kantine commissie besloten dat wij onze deuren op maandag 6 juli a.s. weer openen. Dat geeft de kantinecommissie nog even tijd om zaken te regelen als het inkopen  van de spullen, het regelen van de kantinediensten en het schoonmaken van het clubgebouw.  Ook in dit geval houden wij ons natuurlijk uiteraard allemaal aan de regels, zoals die zijn gesteld door het kabinet, RIVM en KNLTB.

Op de site van de KNLTB kun je alle informatie vinden. Vooral bij veelgestelde vragen krijg je op veel praktische zaken een antwoord. Het zou heel fijn zijn als zoveel mogelijk leden nog plezier hebben van het feit dat de kantine opengaat en dat wij dus gelukkig nog wat inkomsten kunnen genereren.
Daarom willen wij jullie met klem verzoeken je aan de regels te houden, maar je ook spontaan aan te melden voor een kantinedienst.

Stuur hiervoor een mail naar de kantinecommissie, en zorg ervoor dat we er dit seizoen nog veel plezier van onze mooie sport kunnen beleven. Ook als je wilt helpen met de eenmalige schoonmaak van het clubgebouw (zaterdag 4 juli 10.00 uur) zou dit heel fijn zijn.
Dit kun je doorgeven aan Betty (06-51824318, of mailen naar [email protected]).

Nieuwscategorieën