Het nieuwe toegangssysteem is na de start van het nieuwe tennisseizoen succesvol in gebruik genomen.

Indien er geen kantinedienst is kan met de KNLTB pas het toegangshek en de voordeur van de kantine worden geopend om zo toch gebruik te kunnen maken van de sanitaire voorzieningen, het afhangbord en de baanverlichting. Het bedieningspaneel voor het in- en uitschakelen van de baanverlichting is verplaatst en zit nu naast het afhangbord. Hierdoor kan nu op een vereenvoudigde manier de baanverlichting worden bediend.

Tevens is er een digitale tijdschakelaar geïnstalleerd waardoor de verlichting om 23:15 automatisch uitgeschakeld zal worden, met uitzondering van competitieavonden.

Uiteraard is het zeer wenselijk dat wanneer je de baan verlaat en er geen andere leden aan het tennissen zijn je handmatig de verlichting uitschakelt, ook TVR denkt groen (-;

Het nieuwe systeem is een mooie aanwinst voor onze vereniging en geeft op meerder vlakken voordelen. Zo is het in principe voor niet leden niet meer mogelijk het park te betreden voor een illegaal potje tennis. Daarnaast hoeft het park niet meer geopend en gesloten te worden door onze vrijwilligers en is ook mogelijk om met baanverlichting te tennissen indien er geen kantinedienst is.

Mochten jullie nog of aanmerkingen op het nieuwe systeem hebben dan horen wij dat uiteraard graag.
Daarnaast willen wij Marcel Kaslander bedanken voor het opleveren van dit stukje vakwerk.