KNLTB Najaarscompetitie 2022

KNLTB Najaarscompetitie 2022
Er kan weer ingeschreven worden voor de KNLTB Najaarscompetitie 2022.

Tijdens de Najaarscompetitie speel jij samen met jouw team op vijf speeldagen, tussen half september en half oktober, tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit zes teams en wordt ingedeeld naar niveau en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de vijf speeldagen het meeste wedstrijdpunten heeft gewonnen is kampioen

Let op: 5 speeldagen
Één van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van competitie voor komend jaar is dat we met ingang van 2022 het aantal speeldagen van de KNLTB Najaarscompetitie aanpassen van 7 naar 5. Deze beslissing hebben we niet zomaar genomen en heeft een aantal verschillende redenen. Wil je deze lezen, check dan deze link.

Vrijdagavondcompetitie NIET om de week
In het najaar wordt de vrijdagavondcompetitie in tegenstelling tot de Voorjaarscompetitie NIET om de week gespeeld. Dit is vanwege de beperkte periode waarin in het najaar wordt gespeeld.

Zie hieronder de belangrijkste links:
KNLTB Competitie aanbod Noord-Holland (LINK)Schrijf je dus snel in! Inschrijven kan tot en met 12 juni 2022 middels deze link naar het inschrijfformulier.

Als er vragen zijn, stuur dan gerust een bericht aan onze competitieleiders Marc den Boer of Monique Ammerlaan: [email protected]