Er kan weer ingeschreven worden voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2020!

Tijdens de Voorjaarscompetitie zal er 7 keer gespeeld worden tussen april en juni. Je team moet uit minimaal 4 personen bestaan.

Inschrijven kan t/m 10 Januari 2020 door een email te sturen naar competitie@tvrijsenhout.nl met vermelding van je teamleden, welke dag, competitiesoort en klasse je wil spelen. Helaas hebben wij met onze 5 banen beperkte plek, hoe sneller je inschrijft hoe meer kans je hebt om te kunnen spelen.

Zie hieronder de belangrijke links:
Speeldate Voorjaarscompetitie 2020
Speeldata Voorjaarscompetitie 2020 jeugd
Algemene site vanuit KNLTB

Voor iedere tennisser is er een competitievorm die bij hem of haar past. Er is een zeer divers competitieaanbod; op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin.

Let op: het kan voorkomen dat competitiesoorten veranderd zijn ten opzichte van vorig jaar. Als gevolg van het opheffen van de districten zijn specifieke districtscompetities namelijk omgezet naar provincies.

Zie hieronder een handig overzicht wat de mogelijkheden zijn voor senioren en junioren (klik op afbeelding voor groter formaat)

Als er vragen zijn, stuur dan een email naar competitie@tvrijsenhout.nl