Als je kantinedienst hebt, zorg dan dat je het tasje met oa de sleutels ophaalt bij de captain of the week. Zie hiervoor het schema (kantine / captain of the week). Het belangrijkste is:

  • Vul drinken aan (zowel bij start als einde van kantinedienst, wel zo prettig voor de volgende)
  • Check koelkast / vriezer op temperatuur, etenswaren / data, raadpleeg arbo boek, noteer gegevens
  • Neem even de bar en het aanrecht af met een doekje, lekker fris
  • Laat het netjes achter , denk aan vuilnis, lege flessen, kratten enz.
  • Bewaar etenswaren die over zijn in bakjes of zakjes en voorzie het van een houdbaarheidssticker
  • Zorg bij het afsluiten dat alle deuren dicht zijn/ alle lampen uit/ frituur uit
  • Tasje gaat terug naar de captain of the week

Weet je het niet? Schroom niet om hulp te vragen als je het niet weet, we zijn er toch om elkaar te helpen!

Let bij het aanvullen van drank op het volgende:
De voorraad wordt bijgevuld en gekoeld in de koelkasten in het fust. Vanuit daar wordt de koelkast achter de bar gevuld met gekoelde drank. Probeer zoveel mogelijk wat achteraan staat in de koelkast, naar voren te halen (dit i.v.m. houdbaarheid!)

Lege flessen/kratten en fusten
Doe de lege flessen in de juiste kratten
Glas in glasbak, buiten het hok
Lege kratten in het hok buiten op een kar stapelen (bierflesjes in groene krat, cola in rode krat, overige flesjes in blauwe krat)
Lege bierfusten in het hok buiten zetten