Dank aan alle vrijwilligers!

4 februari 2019

Met ons jaarlijks avondvullend programma hebben we op 26 januari weer alle vrijwilligers bedankt die het hele jaar voor alle leden klaar staan. Zoals elk jaar was het ook dit keer weer een enorm succes en een mega gezellige avond.

Het is heerlijk om te zien dat de groep vrijwilligers steeds groter wordt en dat er op sommige posities verjonging in de groep komt. Met 59 aanwezige vrijwilligers (en partners) hebben we heerlijk gegeten.

Onder leiding van chef kok Rolf Perk die samen met Jacques Mulder en Marije weer aan ieders wensen heeft kunnen voldoen. Die wensen worden steeds groter en steeds uitdagender voor de kok. Van zout arm en peperarm tot gluten vrij en veganistisch.., ga er maar aan staan. Via stichting ‘De Pollepel’ hebben we Rolf mogen verassen met de hoogste onderscheiding voor koks die koken voor hulpbehoevenden en vrijwilligers. Voor zijn jarenlange en belangeloze inzet heeft hij de ‘gouden Pollepel’ ontvangen uit handen van Edwin (plaatsvervanger voor Herman den Blijker). We zijn supertrots dat we een lid met zo’n onderscheiding op onze vereniging hebben!! Klik hier voor alle leuke foto’s.

Met het dobbelspel en nieuw dit jaar de vragen quiz ging er niemand met lege handen naar huis.

Lijkt het je ook leuk om onze vrijwilligersavond mee te maken? Informeer dan eens bij een bestuurslid voor welke vrijwilligerstaken we nog mensen zoeken!

We willen onze sponsoren van deze avond nogmaals bedanken voor hun fysieke en financiële hulp!

Garage Biesheuvel (vervoer eten) / COOP (statiegeld actie) / The Beach Aalsmeer (lenen van de tafels) / Wilson/Tennisdirect (de hoofdprijzen van de spellen) / Bakkerij van Leeuwen (heerlijke taart bij het naar huis gaan).