Het was weer eens een fantastisch toernooi dit jaar. Het thema was Smaakt naar meer. En het thema deed de naam eer aan.  Het toernooi bestond dit jaar uit:

219 wedstrijden,
400 deelnemers en 75% van de deelnemers lid was buiten TV Rijsenhout!!
14 partijen zijn uitgevallen
Er waren 17 onderdelen met 2 poules en 15 finales
Dit alles onder bezielende leiding van Tim, Bart, Peter, Kemp, Monique en Ron en het team van de evenementen commissie, kantine commissie en natuurlijk de parkcommissie.

Dit jaar hebben we prachtig weer gehad! Dit merkte we aan de enorme drukte en gezelligheid op ons park. Evenals voorgaande jaren is er van alles georganiseerd om het toernooi heen. Zo was er op vrijdagavond, na jaren weer een wijnproeverij (Wijn op Wielen).Een leuke proeverij bestaande uit een aantal goede wijnen en heerlijke bijpassende kleine gerechten.

Daarnaast gedurende de week  allerlei heerlijk hapjes en maaltijden. Er is weinig last geweest van het WK. Met dank aan de Evenementen commissie Nicole, Debby, Britt, Monique, Joca en Barbara.

Eén van de motivaties voor een Open toernooi is dat een toernooi georganiseerd wordt voor leden buiten de eigen vereniging om. Een Open Toernooi welke een veredeld clubkampioenschap is, daar zijn al genoeg toernooien van aanwezig in de omgeving.Wij zijn trots dat 75% van alle deelnemers geen lid is van TV Rijsenhout en daarom wil deelnemen aan ons toernooi. Dat betekent dat, wij als organisatie, ons doel bereiken, TV Rijsenhout op de kaart staat, we extra inkomsten als vereniging ontvangen en niet voor niets bekend staan als het gezelligste toernooi (en club) van de Haarlemmermeer en omstreken.

Het gaat echter niet alleen om de gezelligheid maar zeker om de sportiviteit en de prijzen. Tijdens de finales is door alle deelnemers heel hard gestreden voor de winst. Vele spannende partijen met veel en enthousiast publiek inclusief een heerlijke hapje en drankje! Als u niet aanwezig bent geweest heeft u zeker een hoop gemist.

Kortom het is weer een succesvolle week geworden!

Graag tot volgend jaar!

Met vriendelijke groet,
Bart Moerenhout

Klik hier voor de link naar toernooi.nl voor de uitslagen

Benieuwd naar de foto’s? Check onze Facebook pagina voor alle fotos! www.facebook.com/TVRijsenhoutseOpen