Tennissen bij onze vereniging betekent veel gezelligheid dat mede mogelijk wordt gemaakt door haar leden. Om ervoor te zorgen dat de kantinecommissie er weer een gezellig en succesvol seizoen van kan maken, heeft zij jouw hulp hard nodig. In de ALV van 17 februari 2015 is besloten dat alle leden twee keer per seizoen een kantinedienst draaien. Net als vorige seizoenen verwachten we van de competitiespelers dat zij zich minimaal 1x inschrijven voor een kantinedienst op een competitiedag.

Je kan jezelf opgeven door hier te klikken. Je komt dan op de login site van de KNLTB. Voer je bondsnummer en wachtwoord in. Je bondsnummer is je KNLTB-nummer, dat op je tennispasje staat. Het bijbehorende wachtwoord heb je in het verleden ontvangen. Ben je dat kwijt, dan kun je jouw wachtwoord via “wachtwoord vergeten?” opvragen. Je ontvangt je wachtwoord dan direct per e-mail.
Ga vervolgens naar “bardienst” en klik de door jou gekozen dag en tijdstip aan (groen = beschikbaar, oranje = bezet). Je krijgt automatisch een week en een dag voor je dienst via de e-mail een herinnering. Heb je je bedacht, of kun je toch niet, dan kun je de betreffende dienst, pas verwijderen nadat je een andere dag hebt aangeklikt.

In de week van je kantinedienst kun je contact opnemen met de Captain van de Week. Wie dit is kun je vinden op de site. Met hem of haar kun je afspreken hoe je aan de sleutel komt en waar je hem na afloop in kunt leveren.

Vanaf vorig seizoen wordt de Instructie Verantwoord Alcohol schenken via de website van de KNLTB gedaan. Alle leden die nog geen IVA-certificaat hebben behaald en dus bovenop de contributie € 15,- IVA-toeslag betalen, kunnen hun IVA zelfstandig doen via http://www.knltb.nl/tennissers/gezondheid/veiligheid/instructie-verantwoord-alcohol-schenken-iva/

Op deze site vind je alle informatie over IVA, die je zelf kan doorlezen. Daarna kun je de test van 20 vragen doen. Wanneer je 16 vragen of meer goed beantwoord hebt, dan is de test succesvol afgerond en ontvang je een IVA-certificaat. Wanneer je bij emailadres barverantwoordelijke invult: tvr.kantinedienst@hotmail.nl en bij naam barverantwoordelijke ‘Kantinedienst’ ontvangen wij ook het IVA-certificaat. Wij zullen dit dan doorgeven aan de penningmeester, waarna je de € 15,- retour ontvangt.

De informatie op de KNLTB site en de test zijn ook een goede opfrissing voor de leden die wel al hun IVA-certificaat hebben gehaald. Voor de duidelijkheid willen we aangeven dat, indien je niet in het bezit bent van een IVA-certificaat je toch kantinedienst dient te draaien. Je wordt dan ingeroosterd op alcoholvrije momenten of samen met een bevoegd iemand!

Voor vragen over kantinediensten kun je altijd mailen naar:
tvr.kantinedienst@hotmail.nl