382,00

22-07-2014: Najaarscompetitie 2014

Vanaf begin September starten we met de KNLTB Najaarscompetitie 2014!  Met 3 jeugdteams op de Zondag en 3 damesteams op de Vrijdag belooft het weer een leuke najaarscompetitie te worden.

Bekijk hier de teamindeling van de junioren en hier de teamindeling van de senioren.

Klik hier voor de speeldata! Vanaf 22 augustus zal de competitie indeling bekend zijn.22-07-2014: Primeur op TV Rijsenhout

Met ingang van begin oktober gaat Tennisschool Haarlemmermeer de wintertraining verzorgen voor de jeugd en volwassenen op de buitenbanen van onze vereniging. Tennisschool Haarlemmermeer geeft reeds jaren outdoor lessen in Heemstede en Zwaanshoek. De ervaring is dat buitentennis in de winter heel goed mogelijk is.
Lees verder
21-07-2014: Rijsenhoutse Open 2014

Rijsenhoutse Open 2014

Zonnige tennis en camping week op TV Rijsenhout

Van 21 t/m 28 juni vond het jaarlijkse Open Tennistoernooi plaats op onze vereniging. Een begrip in de regio en dit jaar omgedoopt tot camping. We kunnen terugkijken op een geslaagde week op de ‘tenniscamping’  met spannende en sportieve tennispartijen en fantastisch weer. Lees verder

Uitslagen en winnaars zijn hier te vinden.

Benieuwd naar de foto’s? Deze kan je vinden op de Facebookpagina 

 

02-07-2014: Dankwoord

Namens het bestuur wil ik alle vrijwilligers heel erg bedanken voor de enorme inzet van de afgelopen weken. De voorbereiding, de toernooi week (9 dagen) en deze week de afwikkelingen. Dank ook aan alle overige leden die ons de gelegenheid hebben gegeven om het toernooi te organiseren en niet hebben kunnen vrijspelen.

Dank ook aan Tennisschool Haarlemmermeer, de ‘meesters’ en de ‘leerlingen’ die zonder te klagen een extra week vakantie hebben gekregen. 

We kunnen gerust zeggen dat we iets moois hebben neergezet en een geweldig toernooi achter de rug hebben!   We mogen trots zijn!  BEDANKT !!!

Edwin Aelbers