535,49

23-03-2015: Opening kantine en seizoen

Het is zover. Het winterseizoen is overgegaan in het zomerseizoen.
Dit betekent dat de kantine 's avonds weer geopend is voor een lekker bakje koffie, thee of iets anders.
De captain of the week m.b.t. de bardienst is op deze site te vinden onder het kopje Kantine. Mocht je je ingeschreven hebben voor kantinedienst (of zijn ingedeeld) dan kun je bij de captain terecht voor de sleutel.

We hopen dat iedereen zich aan de afspraken houdt,  zodat we met zijn allen plezier hebben van de kantine. Mocht je je nog niet ingeschreven hebben voor een dienst, doe dat dan alsnog. Op die manier kun je zelf bepalen wanneer je je dienst draait. 

22-03-2015: Let op bij aanzetten baanverlichting

Afgelopen week is de baanverlichting voor een groot gedeelte uitgevallen. Van de aanwezige 16 lampen bleven er maar 5 branden. De oorzaak was een doorgebrande “stop” zekering.  Dit is gekomen doordat de schakelaars van de verlichting te snel of wellicht  allemaal tegelijk zijn aangezet. Volgens de technisch specialist is het bij de stop en de daarbij behorende schakelingen héél heet geweest.

Om dit, of misschien wel veel erger brand, te voorkomen is het noodzakelijk dat het schema dat zich onder de schakelaars bevindt precies te volgen. Het probleem is inmiddels verholpen, maar we willen iedereen er nogmaals op wijzen dat heel belangrijk is om de instructies op te volgen. 

Hartelijk bedankt namens de park - baan commissie.

20-03-2015: Spelregels Tennis: test je kennis!

Tijdens een potje tennis is het erg belangrijk dat je op de hoogte bent van alle spelregels. Immers worden de meeste wedstrijden zonder scheidsrechter gespeeld! Wist jij bijvoorbeeld dat wanneer je je racket richting de bal gooit en op deze manier de bal toch over het net krijgt, het geen punt voor jou is maar voor je tegenstander? 

Test en verbeter je kennis via www.tennismasterz.nl. En als gevorderde tennisspeler kom je zo ook nog achter grappige weetjes! Voor iedereen een aanrader...

17-03-2015: Openingstoernooi en Kick Off Voorjaarscompetitie 2015

Op zondag 29 maart organiseren wij Openingstoernooi voor de jeugd, Openingstoernooi voor senioren en Kick Off Voorjaarscompetitie 2015!

Het Openingstoernooi en de Kick Off worden als 2 aparte toernooien gezien, waarbij de Kick-Off echt bedoeld is voor onze competitie spelers en je wordt ingedeeld op je eigen speelsterkte. Het Openingstoernooi is meer een super gezellig toernooi waarbij iedereen met elkaar speelt om zo het nieuwe seizoen te openen!

Inschrijven? Dat kan tot en met donderdag 26 Maart door een email te sturen naar info@tvrijsenhout.nl of competitie@tvrijsenhout.nl

Zin om het nieuwe tennisseizoen te openen of je optimaal voor te bereiden op de Voorjaarscompetitie? Dan zien we je graag zondag 29 maart!

ps: klik op de afbeelding voor een groter formaat16-03-2015: Voorjaarscompetitie 2015

Benieuwd naar de competitie teams, de uitslagen en het programma? 

Klik hier voor de senioren. En hier voor het overzicht voor de jeugd. De groene competitie wordt nog toegevoegd.

15-03-2015: Westeinder Jeugd Kampioenschap

Nadat alle drie de verenigingen de eer hadden om elk een editie van de Westeinder Jeugd Kampioenschappen te organiseren, is dit jaar Kudelstaart weer aan de beurt. De voorbereidingen voor alweer de vierde editie zijn in volle gang. 

We merken dat elk jaar het toernooi groeit in inschrijvingen en organisatie, dus dat is positief! Wij zullen er dan ook keihard aan werken om deze stijgende lijn te behouden. Echter, dit kan niet zonder jullie!

Lees hier verder voor alle informatie

10-03-2015: Worldtour Oranje jeugd

Afgelopen zondag is de eerste editie van de Oranje Worldtour Kids op het park bij TV Rijsenhout gehouden. Met 15 zeer enthousiaste kinderen tussen de 8 en 11 jaar zijn er leuke singel partijen gespeeld. Er werd gespeeld om 2 gewonnen tie-breaks.... Voor de kinderen een leuke les want nu leren ze echte wedstrijdjes te spelen! 

De uitslag van zondag 8 Maart kun je hier vinden. 

De volgende editie is zondag 5 April bij TV Hoofddorp.