35,00

14-04-2014: Open Rijsenhoutse 2014

Open Rijsenhoutse 2014

Vanaf 21 juni t/m 29 juni vindt bij ons op de club het inmiddels zeer bekende en gezellige opentoernooi 'Rijsenhoutse Open 2014' plaats.

Dit dubbeltoernooi staat in het teken van het thema: Op de camping! 
Het park wordt omgetoverd tot een ***** camping met natuurlijk onze gezellige eigen kantine waar het nodige camping plezier zal plaatsvinden! 
 
Schrijf je vandaag nog in!

Klik hier om je in te schrijven via toernooi.nl


 05-04-2014: Voorjaarscompetitie 2014

Benieuwd naar de competitie standen, uitslagen en programma? De links werken inmiddels!  

Klik hier voor de senioren en hier voor de jeugd! Ben je benieuwd naar de speeldata, klik dan hier!

05-04-2014: Openingstoernooi 2014

Afgelopen zondag 30 maart 2014 hebben wij onder geweldige omstandigheden, het tennisseizoen geopend. Met 16 enthousiaste leden zijn wij om 14.00 uur gestart met twee onderlinge wedstrijden.

Tussen de wedstrijdjes door konden de leden heerlijk genieten in de zon van een welverdiend hapje en drankje. Het was leuk om te zien hoe iedereen weer enthousiast op de baan stond. Na afloop van de wedstrijden stond de welverdiende borrel met een stokje saté klaar.
 Alle deelnemers gingen naar huis met een prachtig T-shirt gesponsord door Jack& Jones.
Linda ……..bedankt voor je goede zorgen.

Het seizoen is begonnen!!
Peter Daalman

02-04-2014: Beperkte vrijspeelmogelijkheden tijdens competitie dagen

De competitie gaat weer beginnen en dit kan betekenen dat er op sommige momenten beperkte vrijspeelmogelijkheden zijn. Met name op de vrijdagen in april en mei is er beperkte mogelijkheid tot vrijspelen.  
Wil je toch tennissen kun je natuurlijk altijd even een telefoontje naar de kantine (0297-323537) plegen om te vragen hoe de situatie op dat moment is. 

We hopen op uw medewerking en mochten er vragen zijn dan horen we dat graag.

20-03-2014: Cursus AED

Sinds de ALV zijn wij op TVR in het bezit van een AED. De AED zal in de hal komen te hangen en we zijn op dit moment aan het nadenken welke constructie daar het beste voor geschikt is.
Belangrijk is dat we mensen op de vereniging hebben die weten om te gaan met een AED. Wellicht dat jullie hier recent een cursus voor gevolgd hebben, wij horen dan graag wanneer dat geweest is zodat wij een overzicht hiervan kunnen maken. 

Voor degene die geen idee hebben hoe het werkt en dit wel graag zouden willen weten organiseren we op 4 april in samenwerking met SCW een cursus hiervoor. Er zijn echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze datum dus geef je snel op (indien inschrijving groter is als beschikbare plaatsen zullen we en tweede cursus doen). Voor degene die al eens een cursus gedaan hebben wordt er op 28 maart een ‘opfriscursus’ gegeven. 

Aanvang: 20:00uur, Locatie: SCW kantine, Deelname: gratis
Opgeven kan via ea@dymak.nl .

20-03-2014: Westeinder Jeugd Kampioenschappen 2014

Maandag 28 april t/m vrijdag 2 mei 2014 (meivakantie) organiseren wij in samenwerking met TV Kudelstaart en TV Rijsenhout het Westeinder Jeugd Kampioenschap. Dit toernooi heeft als thema "Tropical ", waarbij we zelfs een prijs uitreiken aan degene met de leukste tropische outfit, naast natuurlijk de prijzen voor de winnaars van het toernooi.
 
Kijk snel in de bijlage voor alle informatie ! Voor vragen over dit toernooi kunnen jullie een mail sturen naar: infowjk@gmail.com
 
Inschrijven kan alleen via toernooi.nl,  via de volgende link. Onder de snelle inschrijvers verloten wij een leuke prijs!