422,00

30-09-2014: Herfsttoernooi

Op de agenda staat een Herfsttoernooi aangekondigd op zondag 5 oktober a.s. Aangezien onze vereniging 2 competitieteams heeft die deze zondag thuis moeten spelen voor de najaarscompetitie is het organisatorisch lastig te plannen. Daarom hebben we besloten dat dit toernooi helaas nu niet kan plaatsvinden. Excuses hiervoor. Wellicht komt er snel een vervangende datum. Zodra hier meer informatie over is laten wij dat natuurlijk weten.
 
Wel is het natuurlijk mogelijk om deze week overdag en 's avonds nog te genieten van het prachtige najaarsweer door lekker te komen vrij spelen!

15-09-2014: Herinnering voor de Bloeiende ledenactie

Samen bereik je meer dan alleen
Dat is een mooie slogan die ook wordt gebruikt door de Rabobank.
Samenwerken, dat doen zij in  de dienstverlening aan hun klanten, maar ook in de verbondenheid met de samenleving. Daarom besteden ze een deel van de winst, het zogenoemde coöperatief dividend, aan projecten die van belang zijn voor de lokale gemeenschap. 
Wij, als vereniging, zijn uitgekozen om aan de BLOEIENDE LEDENACTIE deel te nemen. 

Let op !! Deze actie is verlengd en duurt nog tot 10 oktober van dit jaar. Dus STEM!!


Onze  stemmen zijn geld waard!
Wij kunnen, als lid van Rabobank Regio Schiphol, mede bepalen hoe hoog de donatie voor onze vereniging zal zijn. Door online vijf stemmen uit te brengen, doneert Rabobank Regio Schiphol voor elke stem maximaal € 5,- tot een maximum bedrag van € 2.000,- . Laat je stem dus gelden in de Bloeiende Ledenbank Actie!
Lees hier verder voor meer informatie. 
Ben je nog geen lid, maar bankier je wel bij de Rabobank wordt dan nu kosteloos lid. Stem en steun onze vereniging.