535,49

28-06-2015: Open Rijsenhoutse 2015 (Asian Style)

Open TV Rijsenhoutse 2015 is weer ten einde! Wij kunnen terugkijken op een heel erg geslaagd toernooi waarbij we weer hebben genoten van de vele mooie wedstrijden... Iedereen dank voor alle hulp en voor jullie komst!

Check onze FACEBOOK pagina voor foto's van de gehele week en foto's van de finalisten op zondag 28 Juni!

Voor alle wedstrijduitslagen Check hier de link voor www.toernooi.nl.  

07-06-2015: Spelregels Tennis: test je kennis!

Tijdens een potje tennis is het erg belangrijk dat je op de hoogte bent van alle spelregels. Immers worden de meeste wedstrijden zonder scheidsrechter gespeeld! Wist jij bijvoorbeeld dat wanneer je je racket richting de bal gooit en op deze manier de bal toch over het net krijgt, het geen punt voor jou is maar voor je tegenstander? 

Test en verbeter je kennis via www.tennismasterz.nl. En als gevorderde tennisspeler kom je zo ook nog achter grappige weetjes! Voor iedereen een aanrader...

26-05-2015: SenJun 2015

Op zondag 23 augustus is weer ons vertrouwde SenJun toernooi! Let op, eerst was dit 14 juni, echter door de familiedag tijdesn Feestweek Rijsenhout hebben we besloten het toernooi te verplaatsen.

Het toernooi waarbij jong en oud gemixt wordt en leuke wedstrijdjes tegen elkaar speelt. We starten om 13.00 uur en het zal tot ongeveer 16.30 duren.

Inschrijven? Stuur een email naar Karin (karinlf@quicknet.nl) of schrijf je in op de intekenlijst in de kantine!

Tot 23 Augustus!