452,00

21-11-2014: Geslaagde informatie- en inloopavond

We kunnen terugkijken op een geslaagde informatie- en inloopavond afgelopen dinsdag. Zo’n 40 seniorleden hebben we bijgepraat maar vooral gerust gesteld.  Er doen wilde verhalen de ronde zoals verhuizing naar andere locatie, verloren gaan van baan 2, fusie SCW en TVR, veel gemaakte kosten, contracten al getekend en TVR bestuur die SCW bestuur gaan vormen....
Door deze avond hebben wij duidelijk kunnen maken dat geen van bovenstaande aan de orde of zelfs besproken is.

Er wordt door het bestuur van TVR uiteraard nagedacht over hoe TVR  onze vereniging  er over  5, 10, 20 jaar voor staat denkende aan leden, sponsoren, vrijwilligers en gebouw / banen. Opties als een gedeelde accommodatie / kantine zijn daar uiteraard een onderdeel van en daar zijn gesprekken over gaande, echter bepaald het bestuur niet de toekomst van TVR maar doen de leden dat.

Wij willen jullie op dit moment niet belasten met informatie over grondposities, subsidies, beheer en exploitaties maar we zijn hier uiteraard wel mee bezig en deze zaken worden onderzocht maar tot op vandaag hebben wij hier geen geld aan uitgegeven omdat alles nog in de ‘verkennende’ fase is.

Het bestuur zal, zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, dit vanzelfsprekend naar de leden communiceren maar als jullie zelf vragen hebben schroom niet deze te stellen aan het bestuur.

09-11-2014: Wintertennis

Wij zijn inmiddels wat tennissen betreft overgestapt op de winterregeling. De regeling hiervoor is wat soberder dan tijdens de zomer, omdat we onze vrijwilligers van de Kantinecommissie & Wintercaptains niet te veel willen belasten. Zo zullen de banen ’s avonds beperkt open zijn en is er géén kantinedienst.  

Wilt u weten wanneer u kunt tennissen? Klik dan hier .

Tot nader bericht kan er niet meer worden getennist op baan 5. Er ligt hier te veel blad. 08-11-2014: Samen bereik je meer dan alleen

Samen bereik je meer dan alleen
Dat is een mooie slogan die ook wordt gebruikt door de Rabobank. Wij, als vereniging, waren uitgekozen om aan de BLOEIENDE LEDENACTIE deel te nemen.
Afgelopen week heeft onze penningmeester het heugelijke nieuws ontvangen dat er veel op onze vereniging is gestemd.
Deze stemmen waren geld waard en uiteindelijk levert deze actie onze club € 815,= op!!!

Daar zijn we in deze moeilijke tijden natuurlijk uitermate blij mee. Inmiddels is er al een mooi doel voor dit geld gevonden. Er is een nieuwe bladblazer aangeschaft waarmee de onderhoudscommissie elke keer hard aan de slag is.

03-11-2014: Voorjaarscompetitie 2015 Jeugd

Alle jeugd kan zich vanaf nu en uiterlijk tot 28  november inschrijven voor de voorjaarscompetitie. 

Stuur je inschrijving per mail naar karinlf@quicknet.nl o.v.v. je naam, geboortedatum bondsnummer. Geef ook aan in welk team je wilt spelen als je dat al weet. Als je nog geen team hebt dan is dat geen probleem. Dan geef je dat gewoon aan. Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met Karin Luitink (0297-343969 of 0619-057869).
 
Klik hier voor de speeldata.

24-10-2014: HAPPY #InRijsenhout

Check snel het youtube filmpje voor de rol van TV Rijsenhout in
HAPPY #InRijsenhout

YOUTUBE Link


20-10-2014: Clubkampioenschappen 2014

      
Beste clubleden,

We hebben weer een 
geslaagd clubkampioenschap achter de rug met 2 nieuwe clubkampioenen: Monique Ammerlaan en Rob van der Woude

Het weer zat ons goed mee, we hebben kunnen genieten van leuke spannende partijen, waarbij de supporters en spelers goed verzorgd werden met diverse hapjes!Ook het Surinaams Buffet was een succes en erg lekker!! 
De inschrijvingen vielen dit jaar wat tegen, dus even 'n oproepje: voor op en aanmerkingen of  nieuwe ideeen,  wij horen ze graag!

Met 'n sportieve groet! Harry Vincent Yvonne en Tineke
Klik HIER voor een overzicht van alle winnaars en klik HIER voor de  foto's! Ook op onze FACEBOOK pagina kun je updates en foto's vinden.