535,49

25-02-2015: Open Dag 2015

Op zondag 8 maart  vindt er op onze vereniging een Open Dag plaats.

Een gezellige volle dag waarbij iedereen welkom is om te komen tennissen. Ken je mensen die kennis willen maken met tennis, dan is dit je kans om ze mee te nemen. Tevens zullen wij deze dag het inmiddels bekende 'SCW meets TVR' organiseren waarbij de leden van SCW kennis kunnen maken met tennis en zullen wij een jeugdprogramma organiseren met 'vriendjes en vriendinnetjes'. 

Tennisschool Haarlemmermeer biedt voor deze dag een interessant pakket aan met 3 beginners trainingen! 


Klik op de afbeelding om hem groter te maken

24-02-2015: Inschrijven tennislessen

Vanaf begin april gaat Tennisschool Haarlemmermeer wederom de lessen verzorgen bij onze vereniging,

Je kunt je inschrijven voor de zomerlessen via de site van de Tennisschool www.tennisschoolhaarlemmeermeer.nl. 

Let op, dit kan nog tot 1 maart !!

19-02-2015: Resultaten stemmingen ALV februari 2015

Met een opkomst van 48 leden zijn wij als bestuur tevreden en deze opkomst is voldoende om een stemming op de voorstellen van het bestuur doorgang te laten hebben.  Er zijn een aantal zaken ter stemming gebracht. Wil je zien wat de resultaten hiervan zijn? Lees dan hier verder.

Een uitgebreid verslag van de vergadering kun je  binnenkort op de site vinden

Groet namens het bestuur,
Edwin


02-02-2015: Status banen

Door de huidige weersomstandigheden mag is het lastig te bepalen wanneer de banen wel of niet bespeelbaar zijn. De onderhoudscommissie bekijkt dit per dag.

Het is nu dan ook zo dat het bord op het toegangshek leidend is. Als er hangt dat het gesloten is dan mag er niet worden getennist. Dit is erg belangrijk voor het behoud van onze banen dus let daar goed op!!


24-01-2015: Dames Dubbel Donderdag en Haarlemmermeer Huisvrouwen Toernooi

De Dames Dubbel Donderdag Competitie wordt wekelijks op donderdag van april t/m september (met uitzondering van de zomervakantie) gespeeld. Er worden wedstrijden gespeeld om twee gewonnen sets. Een team bestaat uit acht personen en de ene week speel je thuis en de andere week bij een andere club. De wedstrijden beginnen om 09.00 uur.  Klik hier voor alle informatie en het inschrijfformulier.
Inschrijven kan tot 1 maart 2015!

Het Haarlemmermeer Huisvrouwen Toernooi vindt plaats op de vrijdagen van april t/m september (met uitzondering van de zomervakantie). De wedstrijden worden op tijd gespeeld en zijn wekelijks op de vrijdagochtend vanaf 9.00 uur tot ongeveer 11.00 uur.
Klik hier  voor alle informatie en het inschrijfformulier.