422,00

18-09-2014: Rijsenhout Culinair, Surinaams Buffet


De TV Rijsenhoutse clubkampioenschappen 2014 zijn inmiddels in volle gang. Wil je de wedstrijdschema's en dagindelingen zien, check dan deze link

Op zaterdag 27 september presenteert TV Rijsenhout dit jaar met trots ons eigen Rijsenhout Culinair. Het thema is: Surinaams.

Wil jij genieten van een heerlijk Surinaams buffet? Schrijf je dan snel in via het FB event (link) of bij het bord bij de wedstrijdtafel!

Iedereen is van harte welkom, dus ook mensen die niet mee spelen met de clubkampioenschappen! 

Graag inschrijven voor dinsdag 23 September.

Afbeelding groter zien? Klik dan op het plaatje!


15-09-2014: Herinnering voor de Bloeiende ledenactie

Samen bereik je meer dan alleen
Dat is een mooie slogan die ook wordt gebruikt door de Rabobank.
Samenwerken, dat doen zij in  de dienstverlening aan hun klanten, maar ook in de verbondenheid met de samenleving. Daarom besteden ze een deel van de winst, het zogenoemde coöperatief dividend, aan projecten die van belang zijn voor de lokale gemeenschap. 
Wij, als vereniging, zijn uitgekozen om aan de BLOEIENDE LEDENACTIE deel te nemen. 

Let op !! Deze actie is verlengd en duurt nog tot 10 oktober van dit jaar. Dus STEM!!


Onze  stemmen zijn geld waard!
Wij kunnen, als lid van Rabobank Regio Schiphol, mede bepalen hoe hoog de donatie voor onze vereniging zal zijn. Door online vijf stemmen uit te brengen, doneert Rabobank Regio Schiphol voor elke stem maximaal € 5,- tot een maximum bedrag van € 2.000,- . Laat je stem dus gelden in de Bloeiende Ledenbank Actie!
Lees hier verder voor meer informatie. 
Ben je nog geen lid, maar bankier je wel bij de Rabobank wordt dan nu kosteloos lid. Stem en steun onze vereniging. 


01-09-2014: Primeur op TV Rijsenhout, winterlessen op onze eigen banen

Met ingang van begin oktober gaat Tennischool Haarlemmermeer de wintertraining verzorgen voor de jeugd en volwassenen op de buitenbanen van onze vereniging. 

Privé- en duolessen die vanwege het weer niet kunnen plaatsvinden, worden allemaal ingehaald. Bij groepslessen worden de eerste drie uitgevallen lessen ingehaald. Voor volwassenen zijn er mogelijkheden op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond en woensdagochtend. Bij voldoende belangstelling wordt er tevens op andere dagen lesgegeven.

Voor de jeugd zijn er mogelijkheden op maandag-, dinsdag-, donderdag-en vrijdagmiddag. De ervaring heeft geleerd dat de jongste jeugd (rood en oranje) in de winter beter in de hal kan trainen. Ook dit kan. De Tennisschool biedt hiervoor  mogelijkheden in Tennishal Zwaanshoek. Voor jeugd (groen en geel) en volwassenen die liever indoor willen trainen, zijn er ook mogelijkheden in Tennishal Zwaanshoek. Er wordt dan getraind met leerlingen van andere tennisverenigingen waar zij lesgeven.

Kijk voor alle verdere informatie op de site van Tennisschool Haarlemmermeer!
                         INSCHRIJVEN KAN TOT 14 SEPTEMBER 2014

27-08-2014: Jaarlijks groot onderhoud

Om de banen in de juiste conditie te houden wordt er jaarlijks groot onderhoud uitgevoerd.

Ook belangrijk voor een goede water doorlaatbaarheid. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een gespecificeerd bedrijf. 

Wat houd groot onderhoud in? Klik hier voor meer informatie.

26-08-2014: PUB-QUIZ

Het sport seizoen is volop bezig net als de werkgroep Fondswerving van de Ontmoetingskerk.

In de categorie denksport willen zij een ieder  interesseren voor de PUB-QUIZ die zij organiseren op zaterdag 20 september om 19:30 uur. in de Anna'shoeve.

Heb je interesse? Klik dan hier voor meer info.25-08-2014: Rijsenhouts Open Jeugd Toernooi 2014

Het 23e Rijsenhoutse Open Jeugd Toernooi komt er weer aan! Het wordt, traditiegetrouw, gespeeld in de herfstvakantie van 13 t/m 19 oktober 2014. Er wordt gespeeld in de leeftijdscategorieën t/m 10, 12, 14, 16, en 18 jaar in zowel de enkel, dubbel en/of gemengd dubbel. 

Het toernooi staat in de wijde omgeving bekend als een sportief en gezellig toernooi. Het belooft weer een week vol sportiviteit en gezelligheid te worden en wij hopen ook dit jaar veel kinderen uit de regio te mogen verwelkomen op ons park. 

Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.