447,00

22-10-2014: Inloopavond 'toekomst sportend Rijsenhout

Graag willen wij de leden van onze vereniging de gelegenheid geven om mee te denken / praten over de toekomst van sportend Rijsenhout. Hiervoor nodigen wij jullie uit op 18 november tussen 19:00 – 21:00 uur in Baan 6.

Op deze inloopavond zal het bestuur zo goed mogelijk antwoorden geven op de vragen en suggesties die er zijn. Naast het bestuur hebben we ook de investeerder en andere kundigen op dit gebied uitgenodigd om u van de juiste antwoorden te voorzien. 
Voor de duidelijkheid; het is een inloopavond en je kunt dus op elk moment binnenkomen en je vragen stellen of suggesties doen.

De inloopavond is alleen bedoeld voor de leden van TVR.

20-10-2014: Wintertennis

Wij zijn inmiddels wat tennissen betreft overgestapt op de winterregeling. De regeling hiervoor is wat soberder dan tijdens de zomer, omdat we onze vrijwilligers van de Kantinecommissie & Wintercaptains niet te veel willen belasten. Zo zullen de banen ’s avonds beperkt open zijn en is er géén kantinedienst.  

Wilt u weten wanneer u kunt tennissen? Klik dan hier .

20-10-2014: Clubkampioenschappen 2014

      
Beste clubleden,

We hebben weer een 
geslaagd clubkampioenschap achter de rug met 2 nieuwe clubkampioenen: Monique Ammerlaan en Rob van der Woude

Het weer zat ons goed mee, we hebben kunnen genieten van leuke spannende partijen, waarbij de supporters en spelers goed verzorgd werden met diverse hapjes!Ook het Surinaams Buffet was een succes en erg lekker!! 
De inschrijvingen vielen dit jaar wat tegen, dus even 'n oproepje: voor op en aanmerkingen of  nieuwe ideeen,  wij horen ze graag!

Met 'n sportieve groet! Harry Vincent Yvonne en Tineke
Klik HIER voor een overzicht van alle winnaars en klik HIER voor de  foto's! Ook op onze FACEBOOK pagina kun je updates en foto's vinden.

11-10-2014: Update Toekomst sportend Rijsenhout

Afgelopen woensdag tijdens de Algemene Leden Vergadering van SCW heeft SCW als eerste vereniging toestemming aan hun leden gevraagd om het plan verder uit te mogen werken, sterker nog SCW heeft 2 vliegen in 1 klap geslagen door de leden te laten instemmen of tegenstemmen voor een gezamenlijke accommodatie waar SCW en TVR de hoofdgebruikers van zouden kunnen worden. Middels een PowerPoint presentatie heeft de voorzitter, met aanvullende woorden van een particulier investeerder de aanwezige leden weten te overtuigen van de plannen.

Het bestuur van TVR vind echter dat er nog te veel onduidelijkheden zijn op financieel gebied om het op dit moment aan onze leden middels een buitengewone Algemene Leden Vergadering voor te leggen. Er zal eerst contact gezocht moeten worden met de gemeente en het leefbaarheidsfonds om te kijken welke bijdrage zij willen doen en er zullen duidelijke afspraken op papier moeten worden gezet met de particuliere investeerder. Het bestuur heeft volledig vertrouwen hierin maar wij willen onze leden zekerheden bieden en die zijn er op dit moment nog onvoldoende.

Wij hopen uiteraard tijdens onze ALV in Februari meer hier over te kunnen mededelen en wellicht ook uw goedkeuring te vragen om de plannen verder uit te werken. De Hoofddorpse Courant heeft ook aandacht besteed aan dit onderwerp. Op de site http://www.hcnieuws.nl/ kunt u 2 artikelen lezen. Eén van TVR en één van SCW. 

Indien u met dringende vragen zit dan kunt u altijd contact opnemen met Bas of Edwin van het bestuur. Zij kunnen u volledig op de hoogte stellen van de gang van zaken. 

Namens het bestuur,
Edwin Aelbers

03-10-2014: De toekomst van sportend Rijsenhout update

Het afgelopen jaar heeft het bestuur samen met de gemeente, inwoners van ons dorp en een aantal sportverenigingen binnen Rijsenhout meerdere gesprekken gevoerd over ‘de toekomst van sportend Rijsenhout’. We kunnen het er over eens zijn dat er de afgelopen jaren op dit gebied bijna niets in Rijsenhout is ‘geïnvesteerd’ en dat alle sportfaciliteiten die we in ons dorp hebben verouderd zijn en sommige zelfs niet meer aan de eisen van deze tijd voldoen. De gymzaal staat op instorten, de kantine van SCW is in zeer oude staat maar ook de kantine van onze vereniging zal de komende jaren flink onderhanden moeten worden genomen (is een terugkerend punt op de ledenvergadering). Geld (eigen vermogen), ledenaantallen, vrijwilligers en sponsoren binnen sportverenigingen in Nederland zijn het allergrootste probleem….. dit alles loopt terug. In de dorpen om ons heen (Aalsmeer, Nieuw Vennep en Abbenes) maar vooral in de grote steden zien we dat verenigingen massaal samengaan om kosten te besparen en optimaal gebruik te maken van elkaars faciliteiten. 

We willen duidelijk maken dat samengaan van verenigingen binnen Rijsenhout nooit is besproken en ook (als het aan het bestuur ligt) onbespreekbaar is.
Er is wel gesproken over het delen van de faciliteiten, de voor- en nadelen en mogelijkheden hiervan.

De aankomende maanden zullen deze mogelijkheden met de leden van verschillende verenigingen worden gedeeld om te kijken of er voldoende ‘steun’ is om de plannen verder uit te werken.

Namens het bestuur,
Edwin

30-09-2014: Herfsttoernooi

Op de agenda staat een Herfsttoernooi aangekondigd op zondag 5 oktober a.s. Aangezien onze vereniging 2 competitieteams heeft die deze zondag thuis moeten spelen voor de najaarscompetitie is het organisatorisch lastig te plannen. Daarom hebben we besloten dat dit toernooi helaas nu niet kan plaatsvinden. Excuses hiervoor. Wellicht komt er snel een vervangende datum. Zodra hier meer informatie over is laten wij dat natuurlijk weten.
 
Wel is het natuurlijk mogelijk om deze week overdag en 's avonds nog te genieten van het prachtige najaarsweer door lekker te komen vrij spelen!